3 minuten

Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina.

Facebook bedrijfspagina afmetingen

Voor een bedrijfspagina zijn de formaten als volgt bepaald:
Profielfoto = 700 x 700 pixels
Omslagfoto = 828 x 315 pixels

Facebook-afmetingen-formaten-2018

Facebook afmetingen profielfoto


Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina. Hoe weet ik welke afmetingen ik moet gebruiken voor mijn Facebook bedrijfspagina? Elk jaar veranderd Facebook zijn foto afmetingen voor Facebookpagina’s. In dit blogartikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je in 2017-2018 een kwalitatief goede Facebook profiel- en omslagfoto kan maken voor je bedrijfspagina.

facebook afmetingen
facebook afmetingen foto
facebook afmetingen omslagfoto
facebook afmetingen advertentie
facebook afmetingen evenement
facebook afmetingen foto’s
facebook afmetingen header
facebook afmetingen event
facebook afmetingen carrousel
facebook afmetingen 2017
facebook afmetingen afbeeldingen
afmetingen facebook achtergrond
facebook ad afmetingen
facebook adverteren afmetingen
afmetingen facebook app
facebook profielfoto afmeting aanpassen
facebook afmetingen banner
afmetingen facebook banner event
afmetingen facebook bericht
facebook bedrijfspagina afmetingen
afmetingen facebook banner cm
afmetingen beelden facebook
facebook afmetingen cover
facebook afmetingen cm
afmetingen facebook timeline cover
afmetingen facebook event header
afmetingen facebook event banner
afmetingen facebook foto 2015
afmetingen omslagfoto facebook
frankwatching facebook afmetingen
afmetingen fotoalbum facebook
afmetingen groepsfoto facebook
facebook hoofding afmetingen
afmetingen facebook header 2015
facebook hoofdingsafbeelding afmetingen
facebook hoofdafbeelding afmetingen
ideale facebook afmetingen
facebook logo afmetingen
afmetingen facebook link
omslagfoto facebook maken afmetingen
afmeting facebook omslagfoto cm
afmeting facebook omslagfoto evenement
facebook groep omslagfoto afmetingen
afmetingen omslagfoto facebook photoshop
afmetingen omslagfoto facebook mobiel
facebook afmetingen profielfoto
facebook afmetingen post
afmetingen facebook post 2015[/signinlocker]
facebook post afmeting 2016
afmetingen profielfoto facebook in cm
facebook reclame afmetingen
facebook afmetingen tijdlijn
facebook afmetingen timeline
afmeting facebook tijdlijn foto
afmetingen facebook update
afmetingen facebook video
afmetingen voor facebook
facebook afmetingen 2015
facebook afmetingen 2014
facebook afmetingen 2016
facebook post afmetingen 2015